Köszöntő
2015. április 08. írta: UZoltan

Köszöntő

Tisztelt Használt és Újautó Kereskedők!

Blogom indításának oka az, hogy segítségére legyek a használtautó üzletben érdekelt vállalkozásoknak a sikeresebb, optimálisabb működésben. Használtautó üzletről szól a blog, de ez természetesen újautós márkakereskedőket is érint, hiszen a beszámítási ajánlat fontos tényező újautó értékesítés esetén. A minden szereplőnek jó ajánlat mindenki igényét kielégíti, rossz ajánlat esetén nem kerül értékesítésre új autó vagy a beszámított autó fog hónapokig(évekig?) állni a telephelyen.
Elöljáróban: nem szól azokhoz akik az áfás és egyéb lehetőségeket kihasználva - mindannyian tudjuk miről beszélek - vesznek részt a magyarországi használtautó üzletben. Ők mindenkinél kedvezőbb árat kínálva megtalálják a vevőiket és így persze eredményesen is gazdálkodnak. Vevőik pedig valószínűleg megtanulták a leckét. Sajnos ez a fiatal piacok velejárója, idővel és remélhetőleg a jogszabályok változásával ez is változik. De addig is szükségesek olyan ismeretek, olyan "fegyverek" amelyek segítségével eredményesebbé tehető a használtautó üzlet, legyen az  független kereskedő vagy márkakereskedő.
Kit tudja hasznosítani az itt közölt információkat, kiknek szól akkor a blog? Azoknak, akik tenni akarnak az üzletért, akik fejlődni és fejleszteni akarnak, akik több elégedett vevőt akarnak, aki eredményesebb gazdálkodást akarnak, és  így persze több profitot akarnak.
Kiknek nem: azokhoz akik mindezt akarják, de tenni nem akarnak érte. Amikor meg már tennének érte, akkor pedig  talán már késő lesz.
Nem szól a blog a vevőkhőz -a vevőkről annál inkább- azaz arról nem fog szólni, hogy mit nézzünk meg egy használtautón vásárlás esetén. Erről rengeteg videó, cikk van a neten minden igényt kielégítően. Ez  a blog az üzletről fog szólni. Hamarosan indulunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznaltauto-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr287351776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása